Jump to content
Forum sending old emails Read more... ×
bluehash

Merged forums support thread

Recommended Posts

Hi,

after merge, when I try to enter 43oh ? Tiva-C, Hercules, CC3XXX ARM Technical Forums ? Energia

http://forum.43oh.com/forum/79-energia/

then I get password monit "Enter Forum Password" and when I write valid password I get "Sorry, you don't have permission for that!"

but I can enter to subforum ?Energia Libraries

and I can edit my posts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

after merge, when I try to enter 43oh ? Tiva-C, Hercules, CC3XXX ARM Technical Forums ? Energia

http://forum.43oh.com/forum/79-energia/

then I get password monit "Enter Forum Password" and when I write valid password I get "Sorry, you don't have permission for that!"

but I can enter to subforum ?Energia Libraries

and I can edit my posts

Could you try again @@reaper7. I have no idea how that got in there.

There may be more forums like this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @@bluehash, glad to see the forum back up and running!  Must have been a long few weeks for you.

 

One question, I sent you a DM awhile back.  I just wanted to make sure that it wasn't last in translation, right now the message says:

 

You cannot reply

All other recipients have left this conversation

 

 Not a big deal, if you're not interested in testing what the DM is about, just lef me know, I completely understand.  I just wanted to make sure that it wasn't lost in the shuffle.  Resending message just in case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @@bluehash, glad to see the forum back up and running!  Must have been a long few weeks for you.

 

One question, I sent you a DM awhile back.  I just wanted to make sure that it wasn't last in translation, right now the message says:

 

You cannot reply

All other recipients have left this conversation

 

 Not a big deal, if you're not interested in testing what the DM is about, just lef me know, I completely understand.  I just wanted to make sure that it wasn't lost in the shuffle.  Resending message just in case.

PM returned :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

HII

     This below code is used by me when i was working with Arduino and i was success at that time for SMS sending but this same approach is applied by me for Energia then i got error perhaps below code  contains "#include <SoftwareSerial.h>" library to support serial communication. is Energia have such type of library to make serial communication simple and easy???  if yes then plz share it.

#include <SoftwareSerial.h>
 

#define rx 10
#define tx 11
SoftwareSerial gsm(rx, tx);
int a=0;
void setup()  
{
   Serial.begin(9600);
   gsm.begin(9600);
 
}

void loop()
{
   Serial.write("START");       

  gsm.print("AT+CMGF=1\r");    //Because we want to send the SMS in text mode
  delay(1000);
  ShowSerialData();
  gsm.println("AT + CMGS = \"+919981359849\"");//send sms message, be careful need to add a country code before the cellphone number
  delay(1000);
  ShowSerialData();
 S
 
  gsm.println("A test message!:"+sensor1);//the content of the message
  delay(1000);
  ShowSerialData();
  gsm.println((char)26);//the ASCII code of the ctrl+z is 26
  delay(1000);
  gsm.println();
 
   
}
void ShowSerialData()
{
  while(gsm.available()!=0)
    Serial.write(gsm.read());
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

HII

     This below code is used by me when i was working with Arduino and i was success at that time for SMS sending but this same approach is applied by me for Energia then i got error perhaps below code  contains "#include <SoftwareSerial.h>" library to support serial communication. is Energia have such type of library to make serial communication simple and easy???  if yes then plz share it.

#include <SoftwareSerial.h>

 

#define rx 10
#define tx 11
SoftwareSerial gsm(rx, tx);
int a=0;
void setup()  
{
   Serial.begin(9600);
   gsm.begin(9600);
 
}

void loop()
{
   Serial.write("START");       

  gsm.print("AT+CMGF=1\r");    //Because we want to send the SMS in text mode
  delay(1000);
  ShowSerialData();
  gsm.println("AT + CMGS = \"+919981359849\"");//send sms message, be careful need to add a country code before the cellphone number
  delay(1000);
  ShowSerialData();
 S
 
  gsm.println("A test message!:"+sensor1);//the content of the message
  delay(1000);
  ShowSerialData();
  gsm.println((char)26);//the ASCII code of the ctrl+z is 26
  delay(1000);
  gsm.println();
 
   
}
void ShowSerialData()
{
  while(gsm.available()!=0)
    Serial.write(gsm.read());
}

Please create a thread in the Energia section.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like reputation/likes from stellarisiti are not recorded/counted after merge.
 
If memory serves I had just about reached the magic 100 reputation before the merge (at least if you count likes on
43oh and Stellarisiti, don't remember specific numbers from either one).
 
Now I have lost a bunch of those reputation points.
It looks like my account from Stellarisiti ( igor1426459857 ) is getting its reputation reported as 0 -

despite there being various liked posts on the merged board (e.g., http://forum.43oh.com/topic/7029-elua-for-stellaris-launchpad ).

 
(Wouldn't matter much, except sometimes there are offers only available to those with a certain number of reputation points.)

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like reputation/likes from stellarisiti are not recorded/counted after merge.

 

If memory serves I had just about reached the magic 100 reputation before the merge (at least if you count likes on

43oh and Stellarisiti, don't remember specific numbers from either one).

 

Now I have lost a bunch of those reputation points.

It looks like my account from Stellarisiti ( igor1426459857 ) is getting its reputation reported as 0 -

despite there being various liked posts on the merged board (e.g., http://forum.43oh.com/topic/7029-elua-for-stellaris-launchpad ).

 

(Wouldn't matter much, except sometimes there are offers only available to those with a certain number of reputation points.)

 

Thanks

Fixed. I think the issue occurred for members with the same username, but a different email id.

I looked up your points from the Stellaris database. It was 83. Your current points are 65. I've added them up to 148.

 

Apologies for this. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bluehash   Although my email and ID was the same for both boards, I am not certain that my reputation points made it over from Stellaristi either.  However, I didn't note the exact points in each board before the merge so I could be mistaken. Perhaps when you have a spare moment to double check......

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bluehash   Although my email and ID was the same for both boards, I am not certain that my reputation points made it over from Stellaristi either.  However, I didn't note the exact points in each board before the merge so I could be mistaken. Perhaps when you have a spare moment to double check......

 

Thanks in advance.

Hi @@dubnet.. I'll check this out. On a cursory check.. on the Stellaris forum  you had 18 points. But I need to make sure the points did not merge. If I don't update here within a couple of days, just remind me here again. I'm sub'd to this thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×