Jump to content
Sign in to follow this  
bluehash

How do you like this forum platform?

Recommended Posts

I have no issues with rendering pages from clicked links but I noticed when adding to the blog or editing posts, occasionally it doesn't update the page correctly. Clicking on the button causes the progress indicator to appear at top/center of the page but after a few seconds it disappears and more often than not, nothing happens or the page refreshes and my comment doesn't show. I found that if I click twice, it seems to take. I quickly learned to copy the content before submitting so I can paste and try again if it fails.

 

I haven't noticied it happening on regular forum posts.

 

IE9 / Windows 7 SP1, fully patched from Windows Update.

 

-edit: okay, I just went to edit this and when I clicked edit, the progress indicator popped up, disappeared and nothing changed, no editor, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 18/09/2012 at 8:38 PM, bluehash said:

Looks like a fair bit of activity with members posting comments and blogs.

How do you guys like it?

Is it easier to navigate? Responsive?

Let me know.

Thanks!

It works smoothly.

I really appreciate the way the new forum handles pictures: click-and-drop is so easy to use.

However, opening a new thread often results on duplicate posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/25/2018 at 8:09 PM, pwillard said:

Seriously, I hate this forum style and it will make me not want to come back.

No way. Maybe you have a different taste. For me, this forum is simple, responsive and easy to participate in discussions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×