Jump to content
Sign in to follow this  
BDD

Eclipse Luna MSP430-elf-gdb not finding source

Recommended Posts

Hi All

 

I'm running out of ideas.

 

I'm busy with a Thingsquare project running Contiki 2.7 in Eclipse Luna.  Running on Windows8.1 (Yes I know.....)
The project runs fine and my hardware performs well.

 

The problem I have is that when I need to debug, Eclipse Luna goes into the main loop and I can step in the main loop and set break points as needed and the debugger stops at the break points.

If I set a break point deeper in my code , say at an UART processing thread ( in side the thread) Eclipse Luna stops and spits out just the assembly code. I can see this is where my break point is set , I can step the assembly but not the C source code. Also can not see the variables.

 

Im running GDB7.7.1 Client and the XDS GDB debugger agent I got from the TI web site. The Agent indicates that it has hit a breakpoint.

Running MSP-430 gcc Ver4.7.0 as required by the Thingsquare platform,

Have set my out put format to DWARF3 for the Debugger, no optomizations

 

What am I doing wrong and what don't I understand.

I need to get this sorted out, it will greatly reduce my current debug methods.

 

Kind regards

ben

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...