Jump to content
Marc

CC3200 & SSL

Recommended Posts

Hi,

Im just getting that error on the serial console of Energia.

 

I am using the first code example above, just chaning the address to google.com/.co.uk..

 

Are there any sslConnect debugs I can enable to try get more information?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi spirilis,

last days I was trying very hard to send a HTTP REST API call to a server via https.

The GET request was well formated and worked well from my PC. But when I sent the same request from my C3200 launchpad I got a "bad request" error 400 after a successful connect.

I started with your example code and adaped it with my host and URL.

Finally I found out that it only works when I split my URL with several parameters, in multiple client.print commands. It seams that there is someting wrong with the length of a URL. Maybe the URL will be trucated after an certain amount characters because I iterated the number of parameters. With only two parameters it worked (server replies with "wrong command") but when I added the 3rd parameter I've got an error 400.

 

Can anybody have a look at this?

 

wayfarer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi spirilis,

last days I was trying very hard to send a HTTP REST API call to a server via https.

The GET request was well formated and worked well from my PC. But when I sent the same request from my C3200 launchpad I got a "bad request" error 400 after a successful connect.

I started with your example code and adaped it with my host and URL.

Finally I found out that it only works when I split my URL with several parameters, in multiple client.print commands. It seams that there is someting wrong with the length of a URL. Maybe the URL will be trucated after an certain amount characters because I iterated the number of parameters. With only two parameters it worked (server replies with "wrong command") but when I added the 3rd parameter I've got an error 400.

 

Can anybody have a look at this?

 

wayfarer

Sure, please provide a code example that I can work with for debugging.

 

Sent from my Galaxy Note II with Tapatalk 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

HI,

I want to establish a secure connection to a server using SSL\TLS using CC3200. Can anybody help me on this???

If anybody has soure code for this on Energia kindly share it.

 

Thankyou 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have successfully established a secure connection,but I want to know that to send and receive data after establishing a secure connection if I use .read() and .write() commands, will the data be in encrypted form or it will need encryption???

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have successfully established a secure connection,but I want to know that to send and receive data after establishing a secure connection if I use .read() and .write() commands, will the data be in encrypted form or it will need encryption???

Share this post


Link to post
Share on other sites

I want to connect to a  local server through SSL,I am currently using XAMPP with my self signed certificate but the CC3200 launchpad is not connecting with the local server,what might be the problem?I saw the certificate generated by XAMPP and it is of version 1,it is the problem of the version?If so kindly suggest me a local server for my apllication.

 

Thank You.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×