Jump to content
43oh

Chronos not accepting battery power


Recommended Posts

Basically, for a while, my Chronos 433 just SUCKED. I'd be flicking through the menus and it would reset. This happened especially when i went to the accelerometer. So i went to replace the battery. Idiot me didn't read the directions, and i removed the back half. No problem, right? I slip it back on. Now battery works in it eveb MORE sporadicaly. I plug it in with the emulator, powers on fine. Try it with the battery, nada. The backlight works, so it is getting power. Twice i got it to power on and it faded to black. What should i do?

 

Worse ye, the battery in the watch reads 2.9V...blah

Link to post
Share on other sites

It only happens if i read the accelerometer--and happened before i ever opened up the watch. :(. Sometimes, if i shoot by accel while cycling the menu, it would do it. If i didn't touch it, it would last. I got sick of having to wirelessly reset my watch all the time (or manually as it happened a couple times a day and away from a computer). Actually i opened it up to change the battery, when this whole mess got started lol. do you think it just might be crashing? Maybe i should update the firmware...

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...