Jump to content
43oh

Energia 17 gives error with F28027F launchpad


Recommended Posts

  Hi,

  I am trying to run F28027F launchpad with Energia E17 and I have the errors below when I run the example file at Basics/Blink. The positions of the switches S1 are UP, DOWN, DOWN. Position of the switch S4 is UP. Jumpers for J1, J2 and J3 are in place. I installed C2000 Code Generation Tools v18.1.0.LTS on a 64-bit Windows 10 operating system.

  I will appreciate if someone can help.

  Ekrem.

 

  Error message: 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\C2000\main.cpp" line 14: warning #218-D: controlling expression is constant

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 67: error #136: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 75: error #136: namespace "std" has no member "ltoa"   

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 84: error #136: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 93: error #136: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 101: error #136: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 67: error #261: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 67: error #269: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 67: error #277: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 285: error #136: namespace "std" has no member "ltoa" 

  "...\energia-0101E0017\hardware\c2000\cores\WString.cpp" line 67: error #293: namespace "std" has no member "ltoa" 

  Compilation failure

Link to post
Share on other sites
On 2/19/2018 at 2:59 PM, Rei Vilo said:

Support for C2000 by Energia has been discontinued. 

Try using an earlier version of the C2000 Code Generation Tools. On macOS, release v15.3.0 works for me.

Thanks for your reply. V15.3.0 didn't work for me. It looks like I need to find the right version by trial and error.

Ekrem. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...