Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'visual studio 2017'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hi, I have a project that I can run when using the Energia IDE, and it runs well. However i was trying to us the Visual Studio IDE so that i could keep the project beside a PC app which interfaces to it via UART. My problem is the compilation error "the system cannot find the file specified". Im using Energia 1.6 through VMicro with the RED Lauchpad w/ msp432 EMT (48MHz) MSP- EXP432P401R REV 2.1 VISUAL STUDIO 2017 WINDOWS 10 vMicro Energia 1.6 I have the correct com port selected, and it compiles until this point :- " Using library Wire version 1.0.1 in folder file:///C:/Users/McintoS/AppData/Local/Energia15/packages/energia/hardware/msp432r/5.6.1/libraries/Wire recipe.hooks.sketch.prebuild.1.pattern "java" "-jar" "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2/ino2cpp.jar" -o "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Temp\VMBuilds\Main_msp432\energia_MSP-EXP432P401RR\Release/" -T "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2/templates/Variables.mk.template" -r "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2" -n Main_msp432.ino "C:\Energia\projects\Main_msp432" msp432:MSP_EXP432P401R" Process: "java" "-jar" "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2/ino2cpp.jar" -o "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Temp\VMBuilds\Main_msp432\energia_MSP-EXP432P401RR\Release/" -T "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2/templates/Variables.mk.template" -r "C:\Users\McintoS\AppData\Local\Energia15\packages\energia\tools\ino2cpp\1.0.2" -n Main_msp432.ino "C:\Energia\projects\Main_msp432" msp432:MSP_EXP432P401R" The system cannot find the file specified " any ideas on how to fix this would be greatly appreciated. Thank you.
×