Jump to content
43oh

Search the Community

Showing results for tags 'tm4c1294'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 13 results

  1. Hi all! I started a tcp server on my TM4C1294. At the beginning, my code works. Then I get new ip, dns, gateway and subnet mask from serial port. I want to restart my server with the new ip,dns,gw and subnet values. For this reason, I tried the below code... Unfortunately, the program stuck in "Ethernet.begin". Is there anything in order to restart the ethernet and tcp server with new ip? //LIBRARIES #include <stdint.h> #include <stdbool.h> //#include "inc/hw_memmap.h" //#include "driverlib/debug.h" #include <Ethernet.h> #include <Wire.h> //#i
  2. 1. Run program eflash.exe with the following parameters: This program downloads a file to a remote device, using the Ethernet Boot Loader. Open windows CMD eflash -i <IP address> -m <MAC address> <file_to_program.bin> IP address foirmat: XXX.XXX.XXX.XXX MAC address format example: 00.1A.B6.03.0F.0C 2. Jump in your TM4C1294 board to the boot loader void UpgradeSoftware(void) { uint32_t *Reg_OPA_REG_1; // Disable all processor interrupts. Instead of disabling them // one at a time (and possibly missing an interrupt if new sources // are
  3. I have this error lately, please give some suggestion. My target launchpad is TM4C1294 and Ide is Energia 18. For your info I use this many times without any problem. I also manage to use with MSP 430 and TM4C123. Energia: 1.6.10E18 (Windows 10), Board: "LaunchPad (Tiva C) w/ tm4c129 (120MHz)" Thank you very much. Error during uploading to TM4C1294.txt
  4. I have configured the Arduino Touchdevelop libs to compile for TIVA TM4c1294, using platformio. Code can be found at: https://?www.touchdevelop.com/pvcslb Full lib is W.I.P so please reply for any feature requests. output_file.ino
  5. HI ! This my first post. Excuse me if I do something wrong and by my poor english... In Energia Multitasking Guide page (http://energia.nu/guide/multitasking/) I found this information: "Currently, Multitasking is supported on the MSP432 launchpad." Unfortunately in page don't have nothing that defines "Currently". Then I ask to my colleagues if currently Energia multitasking does not support TM4C1294. Thanks Ivan
  6. I am uploading the fade example of energia to the tiva t4mc1294 connected launchpad but the LED is not fading. It is just blinking. I have also connected the pwm output to motor drivers but the speed of the motors are not changing. When I check the voltage of the pin with my multimeter, I get 0.66v. I have tried the fade example on different pins like PF2, PF3(pins marked for analogWrite in launchpad reference) but the results are same. Here is the code for the fade example, given as reference. int brightness = 0; // how bright the LED is int fadeAmount = 5; // how many points to f
  7. I noticed a problem with the EEPROM library TM4C1294 Connected LaunchPad. I tried this example but without success: /* Example 31.1 - Arduino internal EEPROM demonstration http://tronixstuff.com/tutorials > chapter 31 | CC by-sa-nc */ #include <EEPROM.h> int zz; int EEsize = 1024; // size in bytes of your board's EEPROM void setup(){ Serial.begin(9600); randomSeed(analogRead(0)); } void loop(){ Serial.println("Writing random numbers..."); for (int i = 0; i < EEsize; i++){ zz=random(255); EEPROM.write(i, zz); } Serial.println(); for (int
  8. I have found the Energia pin map pdf's are difficult to match with the (several) pin numbering systems so I created an Excel spreadsheet to combine all of these. It's in a spreadsheet so you can sort on any column. This makes it much easier to find the pins and their functions. The pin functional groups are color coded. Two sample images of the tables are included, one based on the Boosterpack pins (booster_pack), and the second on the breadboard pins (breadboard). Numbering lists include physical pins X6-X9, boosterpack pins A1- D2, GPIO pins PA-PQ, and digital pin-to-port numbers 1-95
  9. Hi, I am trying to get i2c working on a EK-TM4C1294XL on energia. I am trying to use i2c channel 0. So they should be on pb2 and pb3. Thing is, I do not see any signal on sda or sck on the scope except for the pullup. On the serial debug I see "Start" and "Loop" but "Loop2" never appears. Like it is stuck sending I2c. As simpel as this program is, I am not getting it or something is wrong in the libraries. Hope you can help, cheers John #include <Wire.h> void setup() { Wire.setModule(0); Wire.begin(); // join i2c bus (address optional for master)
  10. Hello Gentlemen, I'm trying to develop a TCP/IP client with the new TI Connected LaunchPad board but I have some problem with the code that I couldn't figure out and maybe someone can give me a hand, here is the code (based on the Web client example but with some modifications): #include <Ethernet.h> // Enter a MAC address for your controller below. byte mac[] = { 0x00, 0x1F, 0xB0, 0x02, 0xFE, 0x30 }; IPAddress ipLocal(169,254,41,200); IPAddress server(169,254,41,198); unsigned int localPort = 8080; // local port to listen on char SendBuffer[] = "Something to send
  11. I recently picked up a Tiva C-Series TM4C1294 Connected Launchpad (EK-TM4C1294XL to be exact). I've been trying to get the example blink code running and its not working. It compiles and uploads almost all the way then just sits there forever. See attached screenshot. The COM port and board are both selected appropriately. I believe everything is installed correctly as I *CAN* compile/upload the examples in CCS 5.4. Any ideas would be most appreciated!
  12. Elrayes

    TCP/IP client

    Hello Gentlemen, I'm trying to develop a TCP/IP client with the new TI Connected LaunchPad board but I have some problem with the code that I couldn't figure out and maybe someone can give me a hand, here is the code (based on the Web client example but with some modifications): #include <Ethernet.h> // Enter a MAC address for your controller below. byte mac[] = { 0x00, 0x1F, 0xB0, 0x02, 0xFE, 0x30 }; IPAddress ipLocal(169,254,41,200); IPAddress server(169,254,41,198); unsigned int localPort = 8080; // local port to listen on char SendBuffer[] = "Something to send\n";
  13. Just received mine and the processor shows XM4C1294. So, is TI pushing out more experimental silicon like they did with the LM4F... oops, I mean LX4F Stellaris LP? Don't mean to rant but I ordered TM4, not XM4.
×
×
  • Create New...