Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'tivac ubuntu linux energia'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hi everyone I recently left behind windows to emigrate to Ubuntu 14.04, but I'm in troubles, I started using energia and a tiva C tm4c123gxl on windows, I did all the instalation, and a lot of programs on windows, but I can't find a way to do so in ubuntu, I've managed from installing energia (thanks to this site), and getting rid off the "grayed "serial port" option", but when I try to upload my programs, I get: Unable to open USB device: LIBUSB_ERROR_ACCESS Unable to find any ICDI devices I'd searched in a lot of forums, pages, but it's driving me crazy not to find an answer. Does anyone know what I'm missing or doing wrong? exist a forum somewhat called "getting started with energia + ubuntu +etc for dummies?" Thanks for your answers.
×
×
  • Create New...