Jump to content
43oh

Search the Community

Showing results for tags 'timerserial'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 2 results

  1. ive been trying to compile a sketch for about 3 days now, and ive finally gotten it down to one error, In file included from C:\Users\Matt\Desktop\...\energia-0101E0010\hardware\msp430\libraries\TimerSerial/stdint.h:32:0, from C:\Users\Matt\Desktop\...\energia-0101E0010\hardware\msp430\libraries\TimerSerial/inttypes.h:37, from C:\Users\Matt\Desktop\...\energia-0101E0010\hardware\msp430\cores\msp430/TimerSerial.h:27, from arduino.ino:1: C:\Users\Matt\Desktop\...\energia-0101E0010\hardware\msp430\libraries\TimerSerial/tr1/cstdint:34:28: fata
  2. I have a launchpad V1.4 and V1.5. I am sending serial data from the launchpad at 9600 baud and using a FT232 and Putty to decode the serial data. However, the serial communication does not work at a baud rate of 9600. I have to set the baud rate in Putty to 4800 in order to get it to work. Somehow the launchpad reverts the baud rate back to 4800. If I set the bad rate on the Launchpad and Putty to 2400 or 4800, all works fine. Only 9600 and higher that does not work. Having the same problem when using TimerSerial.h. The jumper settings on both Launchpads are correct. Being fairly new
×
×
  • Create New...