Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ti chronos'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Good evening, I have been working with the ez430-915 Chronos watch from TI for a project and I need it to communicate with the CC110L RF Anaren Air Boosterpack attached to a Stellaris Launchpad Microcontroller. I have searched around for a solution but all the answers I found were a few years old and did not provide a clear solution. I have also attempted to change the RF settings on the watch to match the AIR Boosterpack according to the user's manual. I am relatively inexperienced with RF modules and settings so I am not sure what exactly I need to change. I used SmartRF Studio to adjust the parameters for the Chronos and started it in packetTX mode to send packets with the launchpad boosterpack running the example energia code for the receiver. The settings are shown below. Base Freq: 903MHz Xtal Freq: 26MHz Carrier Freq: 903MHz Modulation: 2-FSK Data Rate: 38kBaud Channel Spacing: 96.008 kHz RX filter BW: 812.5 kHz TX Power: 10dBm Channel Number: 0 which resulted in the register settings: These all match the settings in the user manual too. 0x29, // IOCFG2 GDO2 Output Configuration 0x2E, // IOCFG1 GDO1 Output Configuration 0x06, // IOCFG0 GDO0 Output Configuration 0xFF, // FIFOTHR RX FIFO and TX FIFO Thresholds 0xD3, // SYNC1 Sync Word, High Byte 0x91, // SYNC0 Sync Word, Low Byte 0xFF, // PKTLEN Packet Length 0x04, // PKTCTRL1 Packet Automation Control 0x45, // PKTCTRL0 Packet Automation Control 0x00, // ADDR Device Address 0x00, // CHANNR Channel Number 0x0C, // FSCTRL1 Frequency Synthesizer Control 0x00, // FSCTRL0 Frequency Synthesizer Control 0x21, // FREQ2 Frequency Control Word, High Byte 0x6B, // FREQ1 Frequency Control Word, Middle Byte 0x24, // FREQ0 Frequency Control Word, Low Byte 0x1A, // MDMCFG4 Modem Configuration 0x71, // MDMCFG3 Modem Configuration 0x03, // MDMCFG2 Modem Configuration 0x21, // MDMCFG1 Modem Configuration 0xE5, // MDMCFG0 Modem Configuration 0x71, // DEVIATN Modem Deviation Setting 0x07, // MCSM2 Main Radio Control State Machine Configuration 0x30, // MCSM1 Main Radio Control State Machine Configuration 0x18, // MCSM0 Main Radio Control State Machine Configuration 0x1D, // FOCCFG Frequency Offset Compensation Configuration 0x1C, // BSCFG Bit Synchronization Configuration 0x47, // AGCCTRL2 AGC Control 0x40, // AGCCTRL1 AGC Control 0xB0, // AGCCTRL0 AGC Control 0x00, // WOREVT1 High Byte Event0 Timeout 0x00, // WOREVT0 Low Byte Event0 Timeout 0x00, // WORCTRL Wake On Radio Control 0xB7, // FREND1 Front End RX Configuration 0x10, // FREND0 Front End TX Configuration 0xE9, // FSCAL3 Frequency Synthesizer Calibration 0x2A, // FSCAL2 Frequency Synthesizer Calibration 0x00, // FSCAL1 Frequency Synthesizer Calibration 0x1F, // FSCAL0 Frequency Synthesizer Calibration 0x59, // FSTEST Frequency Synthesizer Calibration Control 0x7F, // PTEST Production Test 0x3F, // AGCTEST AGC Test 0x88, // TEST2 Various Test Settings 0x31, // TEST1 Various Test Settings 0x09, // TEST0 Various Test Settings I can't seem to get anything to receive on the stellaris with the boosterpack. Would someone be able to help me out? I've been tweaking the settings and testing but I've been stuck for a while now. Any help would be appreciated. I have also attached the code for the energia file I am using to receive data. Thank you, WG Edit: I think I may have this in the wrong thread. I'm sorry about that WirelessTest.ino
×