Jump to content
43oh

Search the Community

Showing results for tags 'pin names'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hello, I am a long time Arduino user, and I was tempted by the $20 price on the newest "Connected" launchpad TM4C1294XL. Seemed mighty powerful for the price! So I am basicly a noob only when it comes to this platform, and I've been going thru the tutorials and 'getting started' videos and I'm still stuck. First of all, I am trying to get started and the "Blink" example does not work on this board. Apparently because whatever I/O pin that Energia maps as "RED_LED" is not the same as any of the I/O pins that drive the 4 LEDS on my TM4C1294XL board. According to the docs for my board,
×
×
  • Create New...