Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'osx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Found 4 results

  1. Hello. New here and having trouble getting my Mac Mini (10.12) to recognise the 3200 LauchpadXL. Other non-TI boards and FTDI adaptors show up fine in Arduino/Energia. Anybody got experience of why the port would not show? No obvious devices are showing in /dev Many thanks.
  2. Hey All - pretty new here to Energia, but have run across an issue that I can't seem to troubleshoot. I'm running the following: OSX 10.9.4 with Energia 0101E0012 Stellaris Launchpad LM4F120H5QR The first upload always works fine, but following uploads to the device will randomly restart OSX. No warning, just a momentary mouse freeze, black screen and system restart when the progress bar gets to 50%. Serial Port is dev/tty.usbmodem0E102F71 (only option available). Bluetooth is turned off. This has occurred with all different types of 'code' as well - from built in examples to things I wrote myself. Thanks in advance for any advice any of you may have!
  3. Hello, now I've updated OSX to 10.9.2, problems with serial port are solved, now I've another nasty problem: On some circumstances I get kernel panic while uploading or even open energia with launchpad tiva connected. Under 10.6. i didn't have kernel panic once. This problem also occurs on the the arduino IDE, but might be solved with 1.5.2 r2: Fixed in 1.5.6 by replacing RXTX with JSSC So do energia using RXTX or JSSC? Here is the issue from github: https://github.com/arduino/Arduino/issues/350 https://github.com/arduino/Arduino/issues/1656
  4. Writing C Code in Energia

    Hi Everyone! I've just received a Tiva C launchpad and was wondering if you are able to write C code in Energia or if you have to use their Processing-based language? And if not, is there a way to use just write C code on Mac OS X (with or without an IDE) and upload it to the device? After a quick search of this forum and Google, most C compilers are meant for a Windows environment and I haven't been able to find much information for OS X other than Energia or possibly embedXCode. Thanks, Miles
×