Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'msp432r'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 3 results

  1. Just installed in the latest Energia and then used the board manager to update my msp432r stuff to the latest 5.29.0. However, in: AppData\Local\Energia15\packages\energia\hardware\msp432r\5.29.0 the platform.txt file says: version=5.25.2 version.string=5252 Is 5.29.0 the same as 5.25.2?
  2. With the 5.25.0 msp432pr board file update, my SPI stuff has stopped working. Some time back, there was an issue with spi modes 0/1 being switched. As such, that was the direction I was looking to try and figure out my current problem. While digging around I noticed this: 5.23.1\cores\msp432r\ti\runtime\wiring\SPI.h #define SPI_MODE0 SPI_POL0_PHA0 #define SPI_MODE1 SPI_POL0_PHA1 #define SPI_MODE2 SPI_POL1_PHA0 #define SPI_MODE3 SPI_POL1_PHA1 5.25.0\cores\msp432r\ti\runtime\wiring\SPI.h #define SPI_MODE0 SPI_POL0_PHA1 #define SPI_MODE1 SPI_POL0_PHA0 #define SPI_MODE2 SPI_POL1_PHA1 #define SPI_MODE3 SPI_POL1_PHA0 If I swap the definitions for SPI_MODE0 and SPI_MODE1 my code works again. So has the mode swapping problem re-appeared?
  3. In the most version of the MSP432R board file (5.23.1 -> 5.25.0), the optimization levels were changed from -Os (optimize for space) to -O0 (no optimization). As a result, my code chokes on an error in CCSv9.1 which looks like this: `.rodata' will not fit in region `FLASH' c:/ti/ccs910/ccs/tools/compiler/gcc-arm-none-eabi-7-2017-q4-major-win32/bin/../lib/gcc/arm-none-eabi/7.2.1/../../../../arm-none-eabi/bin/ld.exe: region `FLASH' overflowed by 29204 bytes I'm able to fix, by changing the optimization level in CCS via the attache pic, but I was wondering, is this a permanent change? Was there some technical reason for it? Will it be permanent? thx. jrd
×
×
  • Create New...