Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'msp430f5529 launchpad'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 3 results

  1. Hello, How to I change I2c speed (to highest possible) on MSP430f5529 launchpad with energia? I tried Wire.setSpeed(); Wire.setClock(400000), which work for arduino, but energia says 'class TwoWire' has no member named 'setSpeed'. Could you please advise how to solve this issue/ Thank you, Alex
  2. Hello, I'm having troubles controling FDC1004 with MSP430F5529LaunchPad. I found the sample codes on this forum and tried using it (connecting SDA to P3.0 and SCL to P3.1. via 10k pull up resistors to 3.3V). It compiles and upload, but doesn't actually work- serial monitor is just blank. could you please help to fix this?) Thank you, Alex
  3. hey please help me i am unable to get data.getting nothing from Rx.i am using MSP430F5529 at 16MHz.I can send data but unable to reci. please help me...... Here is the code: /* The circuit: * RX is digital pin P3.4 (connect to TX of other device) * TX is digital pin P3.3 (connect to RX of other device) */ #include <SoftwareSerial.h> SoftwareSerial mySerial(P3_4, P3_3); // RX, TX int incomingByte = 0; void setup() { // set the data rate for the SoftwareSerial port mySerial.begin(9600); } void loop() // run over and over { delay(1); if (mySerial.available()>0 ) { // read the incoming byte: incomingByte = mySerial.read(); // say what you got: mySerial.write("I received: "); mySerial.println(incomingByte, DEC); } }
×
×
  • Create New...