Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'micros'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hi All, I am trying to measure some timing properties of a protocol I have written that uses the EasyLink library. I was using micros() before and after I perform a send, which also waits for an acknowledgement. In addition to capturing micros() I am toggling a pin so I can see how long the event takes on the scope, and when the corresponding events happen on the other CC1310. micros tells me the event took ~1400uS, however I measured about 33ms on the scope, I then replaced micros with millis() in my code and I am getting 33ms from that as well. I would really like to be able to measure with sub ms accuracy, but micros just seem to report the incorrect value. Can anyone offer any assistance with how I can get micros working properly with the CC1310 LaunchPad? Regards, -Steve
×
×
  • Create New...