Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'iar embedded workbench'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 2 results

  1. Hello ,I'm using MSP430F5131 Microcontroller of TI.I also use a MSP-FET Emulator in order to program that device.i have written a code in Code Composer Studio (Defined the properties of CCS's project to the devices im using).I compiled the program and no errors has found.Then i connected the MSP-FET to the board according to the datasheet SLA138H , page 26 . (The board supplies the 3.3V so i connected it to pin 4 in the JTAG connector of the MSP-FET). I didn't connect the TEST/VPP and didnt connect the the resistor R2 330Ohms as instructed in that datasheet coz i dont need to use the fuse blow protection functionality.My problem occurs when i try to download the program to the MSP430 device , when i hit on the downloading button an error message pops up :"Error connecting to the target: Unknown device".I tried to do the same in IAR Embedded Workbench (Same code , same properties) it asks me to update my firmware of the MSP-FET i click ok and it updates the firmware , but then i get the same error as i have got in the Code Composer Studio : "Tue May 01, 2018 11:08:46: Fatal error: Could not find device (or device not supported) Session aborted! "It is needed to be said that when i hit on the download button the "MODE" red led on the MSP-FET flashes and then stays on after the error message has been popped.I tried to get the 3.3V supply voltage for the downloading purposes from the MSP-FET (JTAG pin 2) and it still doesn't work and get the same error.I also made sure that the MSP430 gets the amount of voltage its needed (3.3V from the board by a regulator).I would like to know how i can solve this problem and download my code into the MSP430.I have attached a wiring schematic of the board. hope it will help.thanks in advance. updated electrical drawing.pdf
  2. Hi, everyone. I want to do a light web server (show temperature value and port control) with MSP430g2553 and ENC28j60 Breakout Module. At this forum, there are many examples about this issue using Energia lib. But I want to use IAR Embedded Workbench as IDE, not using Energia lib.So probably MSP430 and ENC28j60 communicate using SP?. How I do this project at IAR Embedded Workbench.Thank you
×
×
  • Create New...