Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'energia 1.6.10e18'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 2 results

  1. Hi, I am using the latest version of Energia (Energia 1.6.10E18) on a windows 7 machine. When I try to compile a basic example code, Energia tries to use libraries found in a file "..\AppData\Local\Energia15\packages\energia\hardware\msp430\1.0.2\libraries", an older library instead of the new folders that come with the new zipped file. Is there a way to change the path variable within Energia, so that it opens libraries within its own folder ie "..\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\libraries"? Or is \AppData\Local\Energia15 the default location, and I need to manually replace the files in here? Thank you!
  2. I downloaded Energia 1.6.10e18 I am programming an msp430g2452 I am using LanchPad MSP-EXP430G2 to program my part (on a custom board via spi-by-wire) I am running Energia on Windows 7 I ran update on Energia MSP430 boards via Boards Manager to version 1.0.2 When compiling I get the following errors: In usi_spi.cpp I had to change a couple of instances of spi_tx to spi_send (fixed code below): void spi_transmit16(const uint16_t data) { spi_send(data & 0xFF); spi_send((data>>8) & 0xFF); } void spi_transmit(void *buf, uint16_t count) { uint8_t *p = (uint8_t *)buf; if (count == 0) return; while(count){ spi_send(*p++); count--; } } Code then compiles, but doesn't run properly. The warnings are: To fix the clock problem, in msp430g2452.h I had to add a section defining the TLV data (added at line 760): /************************************************************ * Offest Indexed TLV Data in Mem ************************************************************/ /* TLV Calibration Data Structure, Datasheet Table 9 */ #define TAG_DCO_30 (0x01) /* Tag for DCO30 Calibration Data */ #define TAG_ADC10_1 (0x10) /* Tag for ADC10_1 Calibration Data */ #define TAG_EMPTY (0xFE) /* Tag for Empty Data Field in Calibration Data */ #ifndef __DisableCalData #define TLV_CHECKSUM_ 0x10C0 /* TLV CHECK SUM */ const_sfrw(TLV_CHECKSUM, TLV_CHECKSUM_); #define TLV_DCO_30_TAG_ 0x10F6 /* TLV TAG_DCO30 TAG */ const_sfrb(TLV_DCO_30_TAG, TLV_DCO_30_TAG_); #define TLV_DCO_30_LEN_ 0x10F7 /* TLV TAG_DCO30 LEN */ const_sfrb(TLV_DCO_30_LEN, TLV_DCO_30_LEN_); #define TLV_ADC10_1_TAG_ 0x10DA /* TLV ADC10_1 TAG */ const_sfrb(TLV_ADC10_1_TAG, TLV_ADC10_1_TAG_); #define TLV_ADC10_1_LEN_ 0x10DB /* TLV ADC10_1 LEN */ const_sfrb(TLV_ADC10_1_LEN, TLV_ADC10_1_LEN_); #endif /************************************************************ * ADC Calibration Data Mem Offsets (offset from 0x10DA) ************************************************************/ /* Datasheet Table 10 */ #define CAL_ADC_25T85 (0x0010) /* Index for 2.5V/85Deg Cal. Value */ #define CAL_ADC_25T30 (0x000E) /* Index for 2.5V/30Deg Cal. Value */ #define CAL_ADC_25VREF_FACTOR (0x000C) /* Index for 2.5V Ref. Factor */ #define CAL_ADC_15T85 (0x000A) /* Index for 1.5V/85Deg Cal. Value */ #define CAL_ADC_15T30 (0x0008) /* Index for 1.5V/30Deg Cal. Value */ #define CAL_ADC_15VREF_FACTOR (0x0006) /* Index for ADC 1.5V Ref. Factor */ #define CAL_ADC_OFFSET (0x0004) /* Index for ADC Offset */ #define CAL_ADC_GAIN_FACTOR (0x0002) /* Index for ADC Gain Factor */ /************************************************************ * DCO Calibration Data Mem Offsets (offset from 0x10F6), Datasheet Table 10 ************************************************************/ /* Datasheet Table 10 */ #define CAL_DCO_16MHZ (0x0002) /* Index for DCOCTL Calibration Data for 16MHz */ #define CAL_BC1_16MHZ (0x0003) /* Index for BCSCTL1 Calibration Data for 16MHz */ #define CAL_DCO_12MHZ (0x0004) /* Index for DCOCTL Calibration Data for 12MHz */ #define CAL_BC1_12MHZ (0x0005) /* Index for BCSCTL1 Calibration Data for 12MHz */ #define CAL_DCO_8MHZ (0x0006) /* Index for DCOCTL Calibration Data for 8MHz */ #define CAL_BC1_8MHZ (0x0007) /* Index for BCSCTL1 Calibration Data for 8MHz */ #define CAL_DCO_1MHZ (0x0008) /* Index for DCOCTL Calibration Data for 1MHz */ #define CAL_BC1_1MHZ (0x0009) /* Index for BCSCTL1 Calibration Data for 1MHz */ Now code compiles and runs properly on the processor. I have not tested out SPI data yet, so I'm not 100% that it works. Just thought people might like to know, thanks! msp430g2452_fixed.h usi_spi_fixed.cpp
×