Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'codecomposer'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 3 results

  1. I just received my MSP430 FR5994 LaunchPad kit and fired up my first project using CodeComposer v 10.1.0.00010. I'm underwhelemed and wondering if I'm going down the wrong path. Specifically, the compiler feels ancient. For example, for (int i=0; i<100; i++) { do_something_with(i); } won't compile, complaining that i is undefined. All modern compilers I know of support this. So with this construct: int i; for (i=0; i<100; i++) { do_something_with(i); } the compiler gives a "helpful" remark that "Detected loop counting up. Recommend loops count down as detecting zeros is easier". Yes, I used to write counting-down loop code slavishly, but stopped doing that when compilers started including great `for` loop optimization.. So is there a way to swap out cl430 compiler and use some version of gcc or other modern compiler? Or am I just using the wrong IDE?
  2. Hello, I apologize if my problem is a simple one, I am new to coding msp's and codecoposer. I am trying to use this MMA8452Q triple Axis accelerometer to detect offsets. As in Portrait / landscape detection, and communicate the 8 bit x, y, and z data to me. (i was just gonna use the variables tab in codecomposer for seeing the output). I wrote this code which I have attached using the MMA8452q datasheet for reference while coding this. When i tried to run the code It came up with errors and i have been trying to debug it for a while. I feel like i am very close, but I can't seem to figure it out. Can anyone help me? MMA8452q_Accelerator_Project.c
  3. I am using DLP-7970ABP and MSP430F5529. I downloaded the example file from http://www.ti.com/tool/dlp-7970abp#Technical Documents. The target configuration of the source code and my board was different. When i attempt to change the target configuration, an error pops up. i am not sure how to rectify the error. Thanks
×
×
  • Create New...