Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'OSX Tiva'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hello, I'm completely new to Energia. My new Launchpad shipped today and uploading example sketches works. But in the IDE my serial port is greyed out. I installed the included MSP430LPCDC 1.0.3b.pkg driver, restarted OSX, tried starting Energia with/without plugged launchpad, without result. Either the search function for this problem gives no good result back. So what is the trick using the Serial port on OSX for the serial monitor? In system dialog following is showing up: In-Circuit Debug Interface: Produkt-ID: 0x00fd Hersteller-ID: 0x1cbe (Texas Instruments - Stellaris) Version: 1.00 Seriennummer: 0E20B044 Geschwindigkeit: Bis zu 12 MBit/s Hersteller: Texas Instruments Standort-ID: 0x06200000 / 4 Thanks Matthias
×
×
  • Create New...