Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Library port'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hello everyone, I'm basically trying to port over Arduino's SD card library (which utilizes SPI communication) to Energia, and am starting by testing whether I am able to properly initialize the SD card or not. First, I made sure that the Arduino library worked on an AT Mega 2560 and SD card that I have (it did). I then moved on to porting the library for Energia. I changed the pin mapping and the SPI settings to work for the F5529 and so far I can prove with a logic analyzer that the SD initialization function commands the CS, SCLK, MISO, and MOSI SPI lines in the exact same manner for the MSP430 as for the Atmel, byte for byte. Basically, the information coming in to and out of each mircrocontroller is exactly the same so I know that all the SD card information is there for me However, the problem is that the information does not seems to be received by the MSP430 in the same manner as the Atmel and causes the initialization to fail. I think the roots of this issue involve differences between the way the Atmel device DataloggerArduino.zip DataloggerEnergia.zip
×
×
  • Create New...