Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Bug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 3 results

  1. Hi I've joined the forum to post a bug (I believe) in a tutorial on the Energia website. Specifically, the blink without delay tutorial. The following line of code is used to determine whether to toggle the state of the LED: if(currentMillis - previousMillis > interval) The documentation for the millis method states: As far as I can tell, this means that after approximately 50 days the example given will cease to blink and remain in the last state set. Before someone shoots me down saying that it's just an example and not intended to run for longer, please bear in mind that these tutorials are used by us beginners and we assume they are examples of good practice.
  2. Hi everyone, today I made a simple sketch to show the measured values of a sensor in the serial monitor, but it doesn't seem to work with Energia 0101E0010 and Windows 8.1. I tried the same sketch in another computer with Windows 7 and it was working properly, displaying the values captured with the sensor. So it seems that there is a bug with the serial monitor in Windows 8.
  3. I tried the ASCII Table demo with Launchpad and it seems to work flawlessly. When I recompile for Stellaris and run on the StellarPad at 9600 baud, it works MOST of the time, but occasionally the serial monitor receives garbled text. I thought it might be a problem with the serial monitor, so I also tried using teraterm with the same results. I am using Energia 0101E0009 under Win7.
×