Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5529 mspdebug'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 1 result

  1. Hello! Have been working with G2553 for some time now, and decided to upgrade a bit. So, I bought an F5529 launchpad. When I first connected it, it enumerated four devices, so I guess it is good. Also, mspdebug recognized it immediately. But then, I wanted to try the led blinker program from the C examples, and programming failed (see "error.txt" attachment). When I connect it to USB now, it is sluggish to enumerate, even throws some (radom number of) errors (on dmesg), but eventually it enumerates debugger and serial port. Mspdebug recognizes it normally, but programming does not work. So then, I removed the isolation jumpers, and used some jumper wires to connect Vcc, rst, tst and gnd from my trusty old G2553 launchpad. With this, I could successfully program the 5529. (see "noerror.txt"attachment). So, I can program now, but this is a bit clumsy, and I would be very thankful for any ideas how to get it working directly. error.txt noerror.txt
×