Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '1.6.10e18'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 4 results

  1. This snippet does not give the expected results (and I know I should be checking the return code of sscanf()...), the string contains text like "60.0" when asked for a frequency. float request = 50.0f; sscanf(string, "%f", &request); // having trouble since energia version 1.6.10E18 with floats... Under version energia_0101E0015, request becomes whatever float value is in the string (say 60.0), but under energia_1.6.10E18 request remains at the initialized value. Same with this snippet: sprintf(timecodeBuffer, "f# %04d ft %.03f %02d:%02d:%02d.%02d.%03d Squid_%c_[%02d:%02d:%02d.%02d] delta:%.03f \n", frameNumber, frameTime, computeHours, computeMinutes, computeSeconds, computeFrames, computeMilliSecs & 0x0000ffff, live, timecodeHours, timecodeMinutes, timecodeSeconds, timecodeFrames, timeDiff); Under version energia_0101E0015 it prints everything fine, but under energia_1.6.10E18 the floats are printed as a blank space. Computing with float values is not a problem. My include section looks like this: #include <Ethernet.h> #include <EthernetUdp.h> #include "inc/hw_ints.h" // our TM4C1294NCPDT is in the SnowFlake interrupt class #include "inc/hw_memmap.h" #include "driverlib/pin_map.h" #include "driverlib/sysctl.h" #include "driverlib/pwm.h" #include <string.h> #include <stdio.h> #include "Wire.h" // using the I2C bus for display My setup: Tiva-C connected EK-TM4C1294XL, 120 MHz tmc129 I tried upgrading to version 1.6.10E18. I really like the new board chooser and it downloaded the appropriate drivers and build tool chain. I think however the problem originated with the different tool chain. My OS is Kubuntu 18.04 LTS (with 32 bit libraries licb6:i386 for the lm4f tool chain to work under 64-bit ubuntu)
  2. Part Number: TM4C123GH6PM Tool/software: Energia 1.6.10E18 LaunchPad board name and version: TIVA TM4C123GH6PM IDE version: Energia 1.6.10E18 or CCS7.0 OS name and version: Windows7 While uploading a simple LED Blink code on Tiva TM4C123GH6PMevaluation board, I get an error "Failed: Unable to find an entry in the TPI ini file for "TMS470REX"", failing to upload to the device. Please help!
  3. RandyKarr

    Blink does not load

    Does not upload blink code "an error occurred while uploading the sketch" see below I can see it's on com14 when I plug it in. thanks Randy <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\atof.c: In function 'atof': C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\atof.c:71:9: warning: floating constant exceeds range of 'double' [-Woverflow] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\avr\dtostrf.c: In function 'dtostrf': C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\avr\dtostrf.c:36:3: warning: incompatible implicit declaration of built-in function 'sprintf' [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\Stream.cpp: In member function 'bool Stream::find(char*)': C:\Users\Randy\Downloads\energia-1.6.10E18-windows\energia-1.6.10E18\hardware\energia\msp430\cores\msp430\Stream.cpp:78:30: warning: deprecated conversion from string constant to 'char*' [-Wwrite-strings] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] <command-line>:0:12: warning: missing whitespace after the macro name [enabled by default] Sketch uses 760 bytes (4%) of program storage space. Maximum is 16,384 bytes. Global variables use 20 bytes (3%) of dynamic memory, leaving 492 bytes for local variables. Maximum is 512 bytes. MSPDebug version 0.22 - debugging tool for MSP430 MCUs Copyright (C) 2009-2013 Daniel Beer <dlbeer@gmail.com> This is free software; see the source for copying conditions. There is NO warranty; not even for MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. usbutil: unable to find a device matching 0451:f432 An error occurred while uploading the sketch
  4. Hi all, i tried to compile my old sketch for my CC3200 with the new Energia 1.6.10E18. After installing the board and importing the libraries I get for all functions in the imported libraries a "not declared in this scope" error during compilation. The sketch uses four external libraries and for all of them I have the same problem. The same sketch was compiled without errors within Energia 15. I think there is something wrong with the library import. Can somebody help me. Regards Ingo
×