Jump to content
43oh

Search the Community

Showing results for tags 'boostxl-sharp128'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Location


Interests


Sparkfun


Github

Found 2 results

  1. Hi, I’m trying to get my MSP-EXP430FR5969 (or preferably MSP-EXP430F5529) to work with BOOSTXL-SHARP128 at a few uA when it is not selected or being written to, i.e. when it’s idle. My MSP430s consume only a fraction of a uA in lowest power mode, but as soon as I add myScreen.begin() to setup(), it all goes crazy. In my sketch (below), I have set all ports as outputs to ensure there are no floating inputs. This reduces current consumption from several hundred uA to ~160 uA. I then connected my BOOSTXL-SHARP128 to my MSP-EXP430FR5969 via jumper wires to LCD_DISP, LCD_CD, SPI_CLK, SPI_
  2. Hi All, I've been trying to get my BOOSTXL-SHARP128 to work. I've done loads of searches, but I can't find a solution. Does anyone know how to get the module to display a simple "Hello!" type message using Energia? Please see my code - below. It just seems to display lots of lines and dots. Any ideas what I'm doing wrong? Any help would be much appreciated.
×
×
  • Create New...