Jump to content
43oh

blueminerals

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by blueminerals

  1. Running windows 10 and a TM4C1294 launchpad ethernet server with a tplink router inbetween the pc and the launchpad. When I try to test this with using putty telenet at 192.168.180.164 port 80 without typing anything, I get garbage characters like this : inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ inByte: ÿ Why is this occurring? I can stop it by screening for ascii characters with : if((inByte > 47) and (inByte < 123). #include <Energia.h> #in
  2. Members 0 1 post Posted 1 minute ago Windows 10 energia-0101E0016 avast malware bytes. Tried energia 17 as well. TM4C1294 launchpad. Tried various stellaris serial drivers. When I try to program the launchpad on 3 different launchpads and two different pc's, it uploads and programs the launchpad one time and then after that, it freezes during upload and never uploads again. If I disconnect the usb cable and reconnect I get : Found ICDI device with serial: 0F00E467
  3. Windows 10 energia-0101E0016 avast malware bytes. Tried energia 17 as well. TM4C1294 launchpad. Tried various stellaris serial drivers. When I try to program the launchpad on 3 different launchpads and two different pc's, it uploads and programs the launchpad one time and then after that, it freezes during upload. Never uploads again. If I disconnect the usb cable and reconnect I get : Found ICDI device with serial: 0F00E467 ICDI version: 12245 Error receiving data -9 Some times it can't find the launchpad as all to try to upload.
×
×
  • Create New...