Jump to content
43oh

Hartsai

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Energia version energia-0101E0014-windows, xds drivers installed with code composer studio, and code generation tools downloaded from texas is ti_cgt_c2000_6.2.11_windows_installer. I didnt even notice that there is 6.4.xx version. Havent had any time to toy around with the board in few days (been sick). I havent done any setting alterations for my energia , its fresh "install" on win7 64bit. Still cant get the spi work tho.. Can get it work on mspr430 but not c2000.
  2. I got mine to work. I installed the newest version of the compiler and not the 6.2.6 version suggested in the energia website. I get the exact same prompt to reset the board but its in separate window too (See picture 1). And after resetting the board and hitting OK it uploads the program.. It takes something like 10 seconds and the whole program upload takes like 20 seconds. See picture 2 of complete upload. My code itself is not working but i did confirm the upload working with multimeter and setting one pin high and low. I just think the SPI library isnt working the same way as the msp430
  3. I just got the msp430G2 launchpad with the MSP430G2553 mcu. For stepper motor driver im using the boost-drv8711 boosterpack. I was able to get it running with the tutorial that it came with. However i cant run it with Energia. It might be because of the enable bit (0x0) but i dont know how to set it 1 on energia. Do any of you have any experiance of this setup ? The motor im running is bipolar sanyo denki 103h5208-5240. My code so far is like this (i used the arduino example, board pin layouts in attachment): #include <Stepper.h> const int stepsPerRevolution = 200; // change this
×
×
  • Create New...