Jump to content
43oh

Vstrom1300

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Vstrom1300

  1. 20 hours ago, Rei Vilo said:

    Unfortunately, Energia hasn't been updated for a long time now and it is safe to assume it is no longer maintained.

    I would suggest

    Thank you very much for your response!

    I have same problem with CCStudio ver.10. same type of error, I belive EZ-FET is the problem!

    With win7 everything is ok. but in win 10 nothing work; I install latest driver from TI, I change the port, name it.. but nothing work , I believe, win10 don't work with Exp430G2 older version(Rev1.5) anymore ; I have only a supposition!   

    Thank You again!

    imagine_2022-09-12_154506925.png

  2. Hi!

    Please help me!

    I installed win10x64 on my  new computer ,and I have some problem with my Exp430G2 board ver.1.5 . I search everywhere but i don't find a solution to my problem: when I want to download sketch to board. I have an error:

    Energia: 1.8.11E23 (Windows 10), Board: "MSP-EXP430G2ET w/ MSP430G2553"

    Sketch uses 2120 bytes (12%) of program storage space. Maximum is 16384 bytes.
    Global variables use 92 bytes (17%) of dynamic memory, leaving 420 bytes for local variables. Maximum is 512 bytes.
    DSLite version 9.3.0.1863
    Configuring Debugger (may take a few minutes on first launch)...
        Initializing Register Database...
        Initializing: MSP430
    error: MSP430: Error initializing emulator: Could not find MSP-FET430UIF on specified COM port
    Failed: MSP430: Error initializing emulator: Could not find MSP-FET430UIF on specified COM port

    the selected serial port 
     does not exist or your board is not connected

     

    My board is recognized in device manager under Win10 but I receive this error, In Windows7 work ok!

    Same error with CCS ver.10

    Thank You!

    Device manager.png

×
×
  • Create New...