Jump to content

jondaddio

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

jondaddio last won the day on April 25 2014

jondaddio had the most liked content!

About jondaddio

  • Rank
    Noob Class

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    New Mexico
  1. jondaddio

    LCD issues with BOOSTXL-EDUMKII dev board

    Great! Thanks for the info.
  2. jondaddio

    LCD issues with BOOSTXL-EDUMKII dev board

    Is this NOT an issue for the MSP432 LaunchPad?
  3. I am new to CCS and am extremely frustrated in trying to make it work on Windows 7. I must be doing something very wrong. I have attempted to install CCS v6.0.1 three times on my Win7 machine. I have turned antivirus off as well as Windows Firewall. I installed it, connected my Launchpad EK-LM4F120XL to get a green power LED, and updated the software. My device manager has always shown COM5 for the Stellaris Virtual Serial Port, and it also shows the two Stellaris ICDI devices (DFU and JTAG/SWD) as working properly. I have tried different USB ports all with the same result. I know the Launchpad is good because it works fine with Keil uVision4 (which I used for an online embedded class -- and I just compiled and programmed it with their blinking LED program to prove it is alive and kicking). For CCS v6, I cannot get past the "No USB FET was found" error (FET is flash emulation tool from what I can tell) when I attempt to compile the Blink-the-LED sample program. The error occurs when the compiler first runs the debug server (screenshot attached)... Starting Debug Server ... MSP430: Error initializing emulator: No USB FET was found ...and it occurs on every subsequent debug/compile as (screenshot attached)... Error initializing emulator: No USB FET was found I am running CCS in "simple mode" to try to get this to compile the simple blinking LED example -- only this simple approach has failed. I have googled this issue repeatedly and not found any solution. I have spent a day installing, removing & cleaning files and the registry between installs, and rebooted. What am I doing wrong? How do I get CCS v6.0.1 to work? Is there a setup parameter I am overlooking? Help! TIA Jon
  4. jondaddio

    120 LED Ring Clock

    Greg, I forgot to give you an update on the delivery of the completed controller board - received it on 18 April (one week ago...time has gotten away from me!). Thanks so much! Jon
  5. jondaddio

    120 LED Ring Clock

    Awesome project. "Nice work" to everyone involved!!!
  6. jondaddio

    CircuitCo WiFly Boosterpack Giveaway

    I'm interested.
×