Jump to content

Lacto

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    Lacto got a reaction from Fmilburn in OV7670 and MSP430   
    Hej guys (and gilrs also in case there are any),
    I am trying to connect a OV7670 (no FIFO) to a MSP430G2553 (3.3 V, 28 pins). As the OV7670 is only tolerant up to 2.8 V I use a MSP430G2231 at 2.8 V and ~11 MHz to feed the XCLK of the OV7670. Everything else should be handled by the 2553 (3.3 V). The 2231 works fine and I am listening to the output pins of the OV7670 with the 2553. The problem: there is nothing. Any ideas?
     
    http://www.ebay.de/itm/VGA-OV7670-CMOS-Camera-Module-Lens-CMOS-640X480-SCCB-W-I2C-Interface-Arduin-M35-/301724381213?hash=item46402cb01d:g:UPoAAOSwcu5UNjqp
     
    Reset is at 0V
    3V3 is at 3.3 V
    GND is at 0 V
    The I2C pins have pull up resistors to 2.8 V
  2. Like
    Lacto got a reaction from PTB in Is it just me or tonight TI doubled LaunchPad price?   
    It is not really "better". The chip itself ist better but with the MSP-EXP430F5529LP you get the FET for all SBW-MSPs. You can actually build your own device (with or without boosters) and program more than just the chip on the board.
  3. Like
    Lacto reacted to RobG in MSP430G2553 Hardware SPI and ILI9341   
    It's probably because your USCI is not in synchronous mode, add UCSYNC.
    In addition, use 3 pin mode since you are not using UCA0STE (UCMODE_1) and SPI mode 1 (UCCKPH)
    UCA0CTL0 = UCMSB + UCMST + UCSYNC + UCCKPH; // 4-pin, 8-bit SPI master
×
×
  • Create New...