Jump to content
43oh

moisesesc

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by moisesesc

  1. Spirilis, Yes, I feel dumber than the the stupid movie dumb and dumber. I really need a vacation and away from MCU and Math. Thank you for your help.
  2. Hello forum members We have an update on the issues posted here. After reading all your great suggestions and going back and trying to do as suggested, we finally after several hours of debug and test we were able to ping point the trouble piece of code. For the low temperature issues it turns out that our equation calculating fault temperatures was off by factor of 10 as a results when the temperature return back by ADC at temperatures below 0 was causing our equation to blow up and trick our code that a temperature fault had occurred on the board and PWM
  3. chicken, great points. and by no means am I putting blame on TI, but the fact that they show little interest in helping us out directly other than suggesting the forums make me wonder about TI. Any how. Here are some details about your crystal stability concerns, which we had the same concerns and even though I did not mention this an my previous post, but we have run the firmware using the internal oscillator of the TIVA C pars which according to datasheet the internal crystal should be +- 3% through -40 to +85 temperature range with same results. The parts fail regardless we
  4. rockets4kids TI did tell us that we needed to file a Failure analysis report through our distributor and we have but, we just concerned that this may take weeks before any thing is done about it. I requested to talk to a TI engineer expert on the ARM TIVA C parts but tech support refuse to connect me with one of them. It just mind boggling that TI would not get some one into that matter quick since this issue is serious issue. The TIVA C parts, at least the ones we have tested, miserably fail to meet specs on cold temperature side of things fail -4 and below just not even
  5. Thank you guys for your responses. spirilis Our board design around the TIVA C TM4C123BE6PMI rated for a temperature range of -40C to 85C (Industrial) and made 22 boards for on field testing by our customer. We initially develop the code on the TIVAC Launchpad which uses the TM4C123GH6PMI also rated for Industrial temperature range. Customer install the boards on the field for testing and found that when temperatures were below 0C, in fact -4C they so the boards fail to run the motor in which they were design to control. So, we conducted our own test here at our place by ru
  6. Hello, has any body have experience with the TIVA C Launch Pad failing at below 0 C temperatures? and also at 40 C and higher Temperatures? My Launch Pad running UART0, ADC0 with Sequences 0 and 1, and PWM1 with 4 complementary channels for PWM control of motor fails at - C temperatures and above 40 C temperatures. I have contacted Texas Instruments about this issue but they don't seem to want to help much other than tells us to go to forums and ask engineers there. If you are developing around the TIVA C parts beware of issues with Temperatures. We have already tested t
×
×
  • Create New...