Search the Community

Showing results for tags 'update firmware'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Found 1 result

  1. HI, I have a MSP430fr5969 Board. I have written several program successfully to the board with Energia and have V2.0 or higher. On a random upload, I received an error message "FET firmware update is required", "Re-run with --allow-fw-update to preform a firmware update.", tilib: device initialization failed." A separate window also appears saying: "The firmware of your launchpad programmer needs an update. You will need to update......"tools" menu." When I use the Update Programmer button from the "Tools" tab, it fails to update the programmer on some occasions. On others it is successful and flashes the green and red LED after completion. After a successful update the upload of a program to the board still fails. Any Ideas.? This problem originated when trying to run a "Servo Sweep" example, but now occurs even with a simple "Blink LED."