Search the Community

Showing results for tags 'msp430g2553ipw28r'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Found 1 result

  1. I designed a board using a MSP430G2553IPW28R its the 28 pin tssop package. I read on this forum that you can use the launchpad to program the part I have some code written and can program a 20 pin device but when i connect the wires to my board from the launchpad is cant find the device or its not there. Error connecting to the target: Could not find device (or device not supported) I used CCS and just for the hell of it did the MSP-EXP430G2-LaunchPad User Experience Application example which programs just fine but i get the same error when plugged onto my board. Here is how i connected the part to the launchpad. Yes 20 pin IC removed from launchpad. I am at a loss. My board is powered from its own 3.3v supply and the grounds are common. The ground is always connected between the launchpad and the proto board. for testing i just remove/reconnect the 2 spy-by-wire pins and add/remove the 20 pin g2553 for testing the output. The 28 pin parts are new from mouser and i have 2 boards that i built that do the same thing. Any help would be nice