Search the Community

Showing results for tags 'cape'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

There are no results to display.


Found 3 results

  1. Here's something new in the "I would like to play with that" category: A pico-projector in the form factor of a BeagleBone Black cape. At $99, the price isn't too bad either. http://www.ti.com/tool/dlpdlcr2000evm#0
  2. TI has launched a PRU cape for the BeagleBone dedicated to the PRUs. Has someone tried to adapt Energia to program those PRUs on the BeagleBone?
  3. Hi, As I was trying to enable SPI0 with LCD4 cape at the same time, I got an error says pin conflict on GPIO0_3(P9_21) with LCD4 cape. I noticed that in the latest image Angstrom730 image the device tree for LCD4-A1 has GPIO0_3 assigned as exclusive use which is not in the schematic on wiki support website. Is this an error or am I missing something? https://github.com/CircuitCo/BeagleBone-LCD4-RevA1/blob/master/BeagleBone-LCD4-RevA1-schematic.pdf?raw=true version = "00A1"; /* state the resources this cape uses */ exclusive-use = /* the pin header uses */ "P8.45", /* lcd: lcd_data0 */ "P8.46", /* lcd: lcd_data1 */ "P8.43", /* lcd: lcd_data2 */ "P8.44", /* lcd: lcd_data3 */ "P8.41", /* lcd: lcd_data4 */ "P8.42", /* lcd: lcd_data5 */ "P8.39", /* lcd: lcd_data6 */ "P8.40", /* lcd: lcd_data7 */ "P8.37", /* lcd: lcd_data8 */ "P8.38", /* lcd: lcd_data9 */ "P8.36", /* lcd: lcd_data10 */ "P8.34", /* lcd: lcd_data11 */ "P8.35", /* lcd: lcd_data12 */ "P8.33", /* lcd: lcd_data13 */ "P8.31", /* lcd: lcd_data14 */ "P8.32", /* lcd: lcd_data15 */ "P8.27", /* lcd: lcd_vsync */ "P8.29", /* lcd: lcd_hsync */ "P8.28", /* lcd: lcd_pclk */ "P8.30", /* lcd: lcd_ac_bias_en */ "P9.27", /* lcd: gpio3_19 */ "P9.12", /* led: gpio1_28 */ "P9.14", /* pwm: ehrpwm1a */ "P9.15", /* keys: gpio1_16 */ "P9.23", /* keys: gpio1_17 */ "P9.16", /* keys: gpio1_19 */ "P9.21", /* keys: gpio0_3 */ /* the hardware IP uses */ "gpio3_19", "gpio1_28", "gpio1_16", "gpio1_17", "gpio1_19", "gpio0_3", "lcd", "ehrpwm1a"; Tim