• Announcements

    • bluehash

      Forum Upgrade   03/11/2017

      Hello Everyone, Thanks for being patient while the forums were being fixed and upgraded. Please see details and report issues in this thread. Thanks!

Search the Community

Showing results for tags 'SimpleWebServerWifi'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News
    • Announcements
    • Suggestions
    • New users say Hi!
  • Spotlight!
    • Sponsor Spotlight
    • Sponsor Giveaways
  • Energia
    • Energia - MSP
    • Energia - TivaC/CC3XXX
    • Energia - C2000
    • Energia Libraries
  • MSP Technical Forums
    • General
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits
    • Programmers and Debuggers
    • Code vault
    • Projects
    • Booster Packs
    • Energia
  • Tiva-C, Hercules, CCXXXX ARM Technical Forums
    • General
    • SensorTag
    • Tiva-C, Hercules, CC3XXX Launchpad Booster Packs
    • Code Vault
    • Projects
    • Compilers and IDEs
    • Development Kits and Custom Boards
  • Beagle ARM Cortex A8 Technical Forums
    • General
    • Code Snippets and Scripts
    • Cases, Capes and Plugin Boards
    • Projects
  • General Electronics Forum
    • General Electronics
    • Other Microcontrollers
  • Connect
    • Embedded Systems/Test Equipment Deals
    • Buy, Trade and Sell
    • The 43oh Store
    • Community Projects
    • Fireside Chat
  • C2000 Technical Forums
    • General
    • Development Kits
    • Code Vault
    • Projects
    • BoosterPacks

Calendars

  • Community Calendar

Found 2 results

  1. Hello, I have been trying to make the SimpleWebServerWifi example in Energia to work for the past few days. The program is able to compile and upload to the board no problem and I have the most current servicepack installed on the MCU and have the most current Energia IDE installed. The problem I am having is the MCU gets stuck at the line "Wifi.beign(ssid, password)". I have tried connecting to my home router, my phone's hotspot, and also I made my phone's hotspot identical to the example settings so I did not have to change anything in the example to reduce mistakes. (Please find attached the settings I used for the hotspot). When I first go the MCU about a year ago it worked out of the box and I got the Lab0 to work and also wlanstation to work in Code Composer Studio. If anyone has any suggestions on what else I could try they would be greatly appreciated! Thanks in advance, Sheldon
  2. CC3200 LAUNCHXL v4.1 ENERGIA 0101E0013 WINDOWS 7 Hi Guys, So I just got a few CC3200 Launchpads to do some prototyping on. Ultimately I would like to be able to connect onto the Launchpad without having to first go through my router. But I digress... I've been running the SImpleWebServerWIFI sketch from Energia. It works as expected when I have my computer with Chrome accessing it, But as soon as I connect with my Android phone(4.4.2) and chrome(v39.0.2171.59) and press a button the unit freezes up. Attempting to connect to Network named: WNL108 .. You're connected to the network Waiting for an ip address . IP Address obtained SSID: WNL108 IP Address: 192.168.1.11 signal strength (RSSI):0 dBm To see this page in action, open a browser to http://192.168.1.11 Starting webserver on port 80 Webserver started! new client GET / HTTP/1.1 Host: 192.168.1.11 Connection: keep-alive Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,image/webp,*/*;q=0.8 User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.4.2; D6503 Build/17.1.2.A.0.314) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/39.0.2171.59 Mobile Safari/537.3 As I initially said I would like to be able to connect directly to my CC3200 device. Any help would be greatly appreciated