89383836620029234943

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

About 89383836620029234943

  • Rank
    Noob Class

Profile Information

  • Location
    TX
  • Interests
    Solar
  1. I'll update my status. I downloaded Energia again with no change. However I was successful when I tried a different USB port. Looks like I can get going now!
  2. Hello, I am new to this forum. I apologize for my username! It seemed no usernames I typed were accepted no matter how I varied and interspersed numbers. Well I typed in numbers and hit return and there I was registered with that username. Anyway, I just rcvd my Tiva EK-TM4C1294XL Launchpad yesterday. The ti.exosite.com demo worked just fine over ethernet. Then I downloaded energia. Long story made short is I seem to be getting a timeout when uploading any example. The upload seems to take a long time then gives me the error "an error occurred when uploading the sketch" I reinstalled the drivers from the Stellaris zip file. The drivers went from version 2.0.9270.0 (which installed automatically) to 2.0.7920.0 from the zip file download. This made no difference. I unplugged the ethernet and tried resetting the board...no difference. My board type shows properly "Launchpad (TIVA C) w/TM4C129 (120MHz)" w COM4 on my computer. Dev Mngr shows all three drivers installed properly. All jumpers seem to be set properly. So I am looking forward to programming on this device. Looks like I will punt and re-download energia again. Perhaps try a new USB cable as suggested. Any ideas will be appreciated. The verbose output file is attached. Thank you for any help. I look forward to participating on this forum as I gain experience. Energia upload error log.txt